Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Noi povești de viață încep la Maternitatea Arcadia

Maternitatea ArcadiaȘtefan s-a născut acum, în preajma anului 2022, la Maternitatea Arcadia. Are 3 920 gr, iar la testul APGAR a primit prima notă de 10 din viața lui. A fost întâmpinat cu emoție și bucurie și a adus fericire întregii familii.

Ștefan este unul dintre cei 85 de bebeluși ai lunii decembrie. Alături de el, 47 de fetițe și 37 de băieței s-au născut în această lună la Maternitatea Arcadia.
Într-o perioadă încă marcată de o provocare globală unică, viitorii părinți știu că un mediu sigur pentru nașterea bebelușului lor înseamnă o echipă de profesioniști, măsuri de siguranță implementate și respectate și suportul unei structuri complexe, ca cea pe care o regăsesc la Arcadia – Spitale și Centre Medicale.
Zâmbetul mamei și bucuria împărtășită cu familia și întreaga echipă a Maternității Arcadia. Ce alt fel de „bun venit” mai potrivit ar putea fi?

Maria, mămică Arcadia: „Este un moment de o fericire atât de covârșitoare, încât mi-e greu să descriu în cuvinte ceea ce simțim. Ștefan este copilul pe care ni l-am dorit foarte mult și care a apărut în momentul în care simțeam deja că nu mai trebuie să sperăm. Faptul că s-a născut acum, în preajma noului an îl interpretăm ca fiind un simbol al speranței împlinite și a visului realizat. Ștefan și cu mine, amândoi, mulțumim întregii echipe de la Maternitatea Arcadia pentru grijă, profesionalism și pentru bucuria împărtășită.”

Bun venit, Ștefan. Bun venit tuturor copiilor! Suntem convinși că fiecare dintre ei va scrie o poveste frumoasă pentru familie și pentru toți cei din jur.

De peste 12 ani, Maternitatea Arcadia este locul unde visele prind contur în siguranță. Medici și familii, cu toții au primit cu emoție și bucurie fiecare nou-născut și au trăit la aceeași intensitate fiecare început de viață și de poveste. Echipă medicală complexă, spitalizare premium și îngrijire personalizată, proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, plan de naștere, ora magică, toate pentru ca fiecare nouă familie să fie în siguranță.

Sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experiențe și amintiri plăcute!

www.arcadiamami.ro

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou